Domica Rotterdam, nog nooit van gehoord? Daar komt dan nu verandering in. Ik ga u bekend maken met deze verhuurmakelaar die als beste aangeschreven staat in Nederland. Ik neem u mee in een virtuele tour.

7.00 uur de wekker gaat. Weer een dag vol stress. Mijn huis staat nu al twee jaar te koop en vanmiddag heb ik een gesprek met de makelaar om nogmaals te zakken met de vraagprijs. Nou moet u begrijpen dat ik in die twee jaar tijd dat mijn huis al te koop staat al 85 000 euro gezakt ben. Ik zit nu al 10 000 euro onder mijn eigen hypotheek waarde. Ondertussen heb ik ook nog de hypotheek van mijn nieuwe huis die ik moet dekken. De zorgen over dat huis maken mijn nachtrust er niet beter op.
Ik stap uit bed om te gaan douche en een kop koffie te drinken. Dan gaat de telefoon. Het is de makelaar. Het liefst zou ik die telefoon door de wc spoelen maar ik besluit toch op te nemen. Ik zeg op mijn aller vrolijkst goede morgen, toch was het niet goed geacteerd want de meneer aan de andere kant van de lijn heeft vrij snel door dat dit niet bepaald mijn dag is. Hij valt me dan ook snel in de rede met zijn vrolijke stem. De makelaar verteld mij dat ik vrolijk mag zijn omdat hij DÉ oplossing schijnt te hebben. Hij heeft een samenwerking met een top verhuurmakelaar, dit makelaar kantoor is gevestigd in Rotterdam en heet Domica. Ik vraag de makelaar wat de voordelen zijn om mijn huis via Domica Rotterdam te verhuren. Hij weet mij te vertellen dat Domica kan zorgen voor een huurder die snel in zal trekken en dus de kosten van mijn hypotheek kan dekken d.m.v. huur te betalen. Mijn interesses zijn gewekt. Ik dank de heer en hang op om direct contact op te nemen met Domica Rotterdam. Een vriendelijke professionele medewerker staat mij te woord en legt mij uit wat de voordelen zijn van het verhuren van mijn woning bij Domica Rotterdam. Die zelfde dag kan er nog een woning opname plaats vinden. Ik dank de medewerker en zie haar later op de dag in mijn woning.
Ik voel me al een stuk beter dan een uur geleden!

Later op de dag heb ik de afspraak met de dame in de woning om de woning opnamen rond te maken. Zo fijn dat ze zo snel handelen, het geeft me een rustig gevoel, de stress neemt al af in 80%.
2 dagen later is mijn stress in 90% afgenomen. Ik krijg een telefoontje dat er een eventuele huurder zich aan heeft gemeld. Nog geen twee uur later is mijn stress met 100% afgenomen. De eventuele huurder heeft mijn woning bezichtigd en heeft er voor gekozen om mijn woning te huren!

Mijn week kan niet meer stuk dankzij de professionele en snelle handelingen van Domica Rotterdam!

Reacties

comments