Zoek op rubiek

Mijn breekbaar ik

EXPOSITIE ‘MIJN BREEKBAAR IK’
1 mei t/m 1 juni in de tuin van het Bussemakerhuis

Anita Welberg – Klein Heerenbrink

Met de expositie ’Mijn breekbaar ik’ laat Anita een grote verscheidenheid aan vormen en technieken zien. Hierdoor laat haar werk zich niet in een hokje te plaatsen. Anita laat zich leiden door haar eigen ik en door het leven. Emotie en natuur vormen veelal de oorsprong van haar kunst.

Glas, steen en andere materialen, zowel oud als nieuw die op haar pad komen kunnen aanleiding zijn voor nieuwe ontwerpen. Glas met name is voor haar een spannend materiaal dat zij graag gebruikt. Het is schitterend eigenzinnig, moeilijk naar eigen hand te zetten en zeer breekbaar. Het werken met keramiek is een nieuwe toevoeging, hierdoor kan zij een andere uiting geven aan haar creativiteit.

Bussemakerhuis, Ennekerdijk 11, Borne www.bussemakerhuis.nl, openingstijden di t/m zo 13.30-17.00 uur

Reacties

comments

Scroll to Top