Zoek op rubiek

Liefde van NU

Liefde van NU

Lief mens
Ik vind dit niet eenvoudig maar ik ga het toch doen. Als ik je zie weet ik dat ik verloren ben als ik in je ogen kijk of je energie voel want dan wil ik je voelen, heel dicht bij je zijn en volledig in de overgave gaan op alle gebieden. Alleen merk ik dat ik dan met mijzelf in conflict kom en dat kan ik niet meer doen.

Mijn kwaliteiten worden gevoed door liefde, licht en zuiverheid. Dit is ook waar ik voor wil staan. Daarnaast heb ik zoals ik je al eerder heb verteld mijzelf een belofte gedaan dat ik alleen nog maar in de volledig overgave zou gaan op alle gebieden naar een man toe als hij op dat moment niet in een vaste relatie zou zitten met een andere vrouw.

Wat maakt dat dit zo belangrijk voor mij is, is omdat ik heb gemerkt dat ik als ik in volledige verbinding ga met een man dit doe vanuit volledige verbinding met en houden van mezelf. Dit houden van mijzelf dit houdt in dat ik in staat ben om de hiaten in mijzelf te vullen met zelfliefde en wit licht. Vanuit deze verbinding met mijzelf kan iemand anders een aanvulling (en niet zoals bij de meeste mensen een invulling) zijn op mij en mijn systeem.

Om dit te laten plaatsvinden is het ook van belang dat mijn (eventuele) partner in staat is om vanuit zelfliefde zijn eigen systeem te kunnen vullen met zelfliefde en dit te kunnen doen vanuit verbinding met zichzelf.

Dit gaat veel verder dan passie, dit gaat om verbinding maken vanuit het diepste wat een mens kan leven en ZIJN op aarde. Dit kan je er niet ‘ook nog even bij doen’ naast een relatie die je al heel veel jaar hebt lopen. Dat kan niet omdat het al je vezels zal raken in jou en je systeem. Het zal totaal zichtbaar worden naar buiten toe zonder dat je naar anderen toe hier woorden voor hoeft te gebruiken. Ik weet dat je hiertoe in staat bent lief mens. Dat wist ik toen ik je ogen zag en je energie voelde.

Alleen kan ik mijn stukje niet met jou delen. Dan doe ik mijzelf tekort en dat ga ik niet meer doen. Daarnaast zou ik het ook te lastig vinden om mijzelf recht in de spiegel te kunnen blijven aankijken met betrekking tot je huidige partner en jouw en mijn eigen kinderen omdat ik vanuit mijn kern iedere keer weer uitkom op… hoe zal ik dit formuleren… de meerwaarde van het opbouwen van groei en verdieping met en voor elkaar als je met elkaar ‘durft’ te kiezen voor een monogame relatie.

Lief mens, ik gun je het mooiste en meest liefdevolle in je leven. Zorg goed voor jezelf 🥰

Liefs,
Carla Broekhuizen

Reacties

comments

Scroll to Top