Zoek op rubiek

By Mandy, nagelstudio, wimpers, airbrush tanning

De nagelstudio van Hoofddorp voor je nagels, eyelash extensions en airbrush tanning.

Als absolute beauty addict heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en voorzie mijn klanten graag van al het moois waar we helaas niet mee geboren worden. Van prachtige stevigere of gekleurde nagels tot het mooie “sunkissed” kleurtje en de vollere & langere wimpers!

Alle behandelingen verzorg ik met uiterste precisie en met zorgvuldig uitgekozen producten. Omdat ik zelf veel van luxe hou maar niet van teveel uitgeven heb ik een goede balans geprobeerd te zoeken door met de beste producten te werken en de prijzen gemiddeld te houden. Door het tegelijkertijd aanbieden van veel verschillende behandelingen kan nu iedereen genieten van luxe met ieder budget!

Samen met Raja & Monique werk ik vanuit Raja Salon Cosmetics in Hoofddorp (Floriande). Hier bieden wij naast de salon behandelingen ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zijn groothandel van Young Nails & Spa Ritual. Zo hebben we dus altijd alles in huis en zijn altijd up to date met de nieuwste trends & producten. Klik hiervoor meer informatie over Groothandel & Opleidingen.

Website: www.by-mandy.nl

Reacties

comments

Scroll to Top