Zoek op rubiek

Betaalde liefde via relatiebureau

‘Mijn kinderen vinden het geweldig dat ik iemand ontmoet heb’.

Ook al ben je ruim de 50 of 60 jaar gepasseerd, bij relatiebureau DatingOost kun je nog(maals) de liefde van je leven vinden. Dit bewezen Leah en Hendrik uit Gelderland.
Leah (74) is al 10 jaar weduwe, maar ontmoette een leuke en lieve vriend op de kaartclub bij haar in Vragender waar ze enkele mooie jaren mee beleefde. Helaas overleed haar vriend en na een jaar was Leah het alleen zijn helemaal beu. Ze schreef zich in bij Dating Oost. Leah is een actieve en moderne vrouw. Ze onderneemt veel, ook al om niet alleen te hoeven zijn. Ze kwam niemand meer tegen, dit had ze stilletjes wel weer gehoopt, en besloot Dating Oost te bellen.

Wat is Persoonlijke Relatiebemiddeling?
Je schrijft je als weduwe, weduwnaar, gescheiden of ‘gewoon’ single in voor een jaar, tegen betaling, en het bureau zoekt voor jou de bijpassende partner. Meerdere partnervoorstellen per jaar. Met als doel: De ware liefde (nogmaals) te vinden!
‘Hoe simpel kan het zijn’, zegt mevrouw Schepers van DatingOost.

Gedurende haar inschrijving heeft Leah 4 mannen ontmoet. ‘Echt ook wel leuke mannen, hoor’, lacht Leah vriendelijk. ‘Ze namen ook allemaal iets leuks mee, van bloemen tot aan doosjes bonbons toe. Zó attent. En toen kwam Hendrik. En Hendrik stal direct mijn hart. Bij ons eerste afspraakje in een restaurant, tussen onze woonplaatsen in, voelde ik gewoon: Dít is de man die ik zoek. Ook al ben ik op leeftijd, ik wil toch niet nog 10, of misschien wel 20 jaar, alleen zitten?…. ‘

En zo dacht Hendrik ook. Hendrik (76) is sinds drie jaar weduwnaar. Nadat hij al verschillende keren de advertenties van Dating Oost in De Gelderlander had gelezen, vertelt hij dat hij op een grauwe ochtend toch maar eens de telefoon pakte en belde voor informatie. ‘Plotseling had ik het helemaal gehad. Mijn vrouw heeft een langdurig ziektebed gehad, ik heb in mijn leven ook veel meegemaakt, maar ik wilde gewoon niet langer meer alleen blijven. Mijn kinderen komen ook wel vaak, heb goed contact met mijn buren. Ik heb daar allemaal niets over te klagen. Maar je bent en blijft toch alleen. Na een paar maanden kreeg ik mijn tweede partnervoorstel, Leah. En ja, zoals ze net zelf vertelde, ik voelde dat ook. Zij móest het zijn die ik zocht. We kunnen allebei nog autorijden. Ik woon in Borculo en naar Leah rijden is een half uurtje. En ik vind het een feestje als ik op weg ben naar haar, elke keer opnieuw.’

Leah lacht lief naar Hendrik en zij krijgt een vette knipoog. Leah vertelt dat haar kinderen het geweldig vinden dat ze iemand heeft gevonden en weer gelukkig is. ‘Voor mijn kinderen is dat een geruststelling. Zij voelden zich altijd een beetje verplicht om te zorgen dat ik niet alleen zat. Maar daar zorgde ik zelf wel voor. Toch geeft het hen nu een gerust gevoel. En ze zien dat we van elkaar houden.’

Leah moet erom lachen dat ze dit zegt. Maar Hendrik kijkt trots opzij en aait over haar hand.

‘Bedankt’, zeggen ze tegen mevrouw Schepers, consulente van DatingOost, die hen samen bracht.

Voor meer informatie omtrent relatiebemiddeling kan gebeld worden met relatiebureau DatingOost via tel. 0546 – 49 28 99.
Relatiebemiddeling én Internetdating alléén voor singles uit Oost-Nederland.

Reacties

comments

Scroll to Top