Op Estacasawebshop.nl staan tal van unieke handgemaakte wanddecoraties waarvan er geen twee dezelfde zijn. Deze wanddecoraties worden op duurzame wijze met de hand vervaardigd door onder meer gebruik te maken van afvalhout en ECO-verven. En, last but not least, worden ze in Nederland met liefde gecreëerd voor juist die vrouwen die iets anders wensen dan de op grote schaal gefabriceerde en geïmporteerde wanddecoratie die bij hun vriendinnen aan de muur hangt.

Estacasawebshop.nl staat zodoende voor lokale, met de hand gemaakte unieke stukken voor het interieur met een trendy maar eveneens tijdloos karakter waar elk gezin nog lang plezier van heeft. De wanddecoratie is een bijzondere sfeermaker voor in de hal, woon-, eet-, slaap- of kinderkamer.

Zoeken naar unieke wanddecoratie bracht me op een nieuw en ondernemend pad

Het idee voor deze webshop kwam voort doordat ik, Esther Haanstra, er nogal een eigen stijl op nahoud in mijn interieur. Je wilt namelijk niet dezelfde wanddecoratie boven de bank hebben hangen als je vriendin thuis ook heeft, dat vind ik not done! Maar tijdens het restylen van mijn eigen huis kwam ik er tot mijn grote teleurstelling achter dat er in Nederland amper unieke en betaalbare wanddecoratie te koop is.

Bovenstaande was voor mij de aanleiding om zelf wanddecoratie voor mijn interieur te ontwerpen. Toen ik hierop vele enthousiaste reacties van familie en vrienden uit mijn omgeving kreeg, begreep ik dat ik dit wilde doorzetten. Ik trok de stoute schoenen aan en kocht voor

Website: www.estacasawebshop.nl

Reacties

comments